Posts

Showing posts from September, 2012

Lost In AIRIS 2

Image
.Assalamualaikum. Haii koranggg ! Haiii !
TOLONG SAYA. BACA KUAT-KUAT!  Ya Allah, jadikanlah budak yg bernama NorFatin 'Alyaa binti Khairuddin ini seorang anak yg solehah dan pelajar yg menghormati orang-orang yg lebih usia drpdnya. Tolonglah budak ini sewaktu peperiksaan akhir tahun sekolahnya dan izinkanlah dia mendapat 9A. Janganlah bagi kelas budak ini kena streaming tahun depan. AMIN.
gedikk :P
Ehem, ehem.. haii awak semuaaa :) Rindu saya tak ? Thankyousomuch ! Saya tak rindu pun awak semua, sebab tu saya malas nak update bloggie. HAHAHAHAHA.
K k, hari ni kan, aku nak story skett kat korang semua. Semenjak dua menjak nii, aku rasa kawan-kawan aku kat sekolah semuanya tengah mempermainkan nama aku . Tau nama aku apeeee? Tengok dekat profile tuuu . hihi . Tahu tak , mereka buat apa ?
Seperti yg korang sedia maklum*gedik* , nama aku NorFatin 'Alyaa . Selalu kalau tulis nama kat buku atau paper atau yg sewaktu dengannya, aku akan tulis ''Fatin 'Alyaa Khairuddin&#…