Lost In AIRIS 2

.Assalamualaikum.
Haii koranggg ! Haiii !

TOLONG SAYA. BACA KUAT-KUAT! 
Ya Allah, jadikanlah budak yg bernama NorFatin 'Alyaa binti Khairuddin ini seorang anak yg solehah dan pelajar yg menghormati orang-orang yg lebih usia drpdnya. Tolonglah budak ini sewaktu peperiksaan akhir tahun sekolahnya dan izinkanlah dia mendapat 9A. Janganlah bagi kelas budak ini kena streaming tahun depan. AMIN.

gedikk :P

Ehem, ehem.. haii awak semuaaa :) Rindu saya tak ? Thankyousomuch ! Saya tak rindu pun awak semua, sebab tu saya malas nak update bloggie. HAHAHAHAHA.

K k, hari ni kan, aku nak story skett kat korang semua. Semenjak dua menjak nii, aku rasa kawan-kawan aku kat sekolah semuanya tengah mempermainkan nama aku . Tau nama aku apeeee? Tengok dekat profile tuuu . hihi . Tahu tak , mereka buat apa ?

Seperti yg korang sedia maklum*gedik* , nama aku NorFatin 'Alyaa . Selalu kalau tulis nama kat buku atau paper atau yg sewaktu dengannya, aku akan tulis ''Fatin 'Alyaa Khairuddin'' . Tau sbb apee ? Haaaa, meh nak citer :)

Aku start tulis nama aku cemtu waktu aku darjah 6. Cuma tak selok sgt lah . Sbb people call me 'Alyaa je waktu tu . Jadi, takde percanggahan fakta. Yg sebenar-benarnya aku start tulis nama cemtu adalah waktu aku form 1, aku masuk AIRIS. Jadiiiii, mak ehh kebetulah pula sekelas dengan kawan akau yg bernama 'Nur Fatin Nadirah' dan juga 'Nuralia Hamimi' . 

Sooooooooooooooooooooo, korang dah boleh agak apee yg berlaku kannn ? Utk mengelakkan diri ini drpd chegar, jadi aku memutuskan utk menulis nama tersebut sedemikian rupa. Kekal samapai skrg*form 2 je puns* :P

Semenjak dua menjak tiga menjak empat menjak nii, bebudak kelas aku semua panggil aku dgn dua nama iaitu Fatin dan jugee 'Alyaa . Fatin tak lee rasa pelik sgt, sbb sejak aku masuk AIRIS, aku memey guna nama Fatin as nickname aku. Motifnya, utk menyedarkan orang bahawa aku ada nama Fatin. Hehehe. 

Bila mereka panggil aku dgn nama 'Alyaa, aku rasa 'okwed' semacam sbb dah lamee tak dengar kawan2 panggey aku macam tuu . It takes about a week to biasakan diri balik doe~ K k, yg tu okay lagi. Niiii bebudak lelaki kelas aku, pd mulanya mereka panggey aku Fatin, selepas itu 'Alyaa, kemudian mereka berseronok dgn nama aku. Then, semuanya buat naya aku.

Ade la satu hari ni, girlfie aku buat presentation tentang sajak KOMSAS, pessttuuuuu, dia tanya, 'Sapee nak volunteer baca sajak ni?' Then, bebudak kelas aku cakap, 'Fatin! Fatin!' . Lepas tu, Amanina pun panggey la, 'Okay, Fatin.' . Korang tahu tak lepas tu jadi apeeeeeeeeee ????? Bebudak lelaki buat seronok dgn nama aku, dorang cakap,''Alyaa! 'Alyaa!' . Amanina pun layan jeee, dia kata balik, 'Haaa,,'Alyaa' Lepas tu tukar balik, lepas tu THREE !!!!!!

Eh korang, seronok eh dgn nama aku?tapi takpe, aku tak amrah pun. Suka korang sbb korang guna kedua-dua nama aku :) Thanks a lot byk doakan aku dgn nama yg baik2 :) Itu jeee :) Semoga kelas kita terlepas drpd streaming utk tahun depan yee ? Aku taknak ubah kelas,nak duduk dgn korang semua. Sbb korang best, happy jeee :) Boleh tak, ya Allah ? Makbulkanlah !

Actually, awal tua ku nak citer lain, tetapi malu leeee.. Last2 terlepas ke citer ni. Haha. Takpelah, asalkan aku dah update blog, kan korang? :DD

Bye!