Posts

Showing posts from 2013

Reunion Hot Divas*kononnya*

Image
Assalamualaikum.. 안녕하세요! Yesterdayyyy, I went to Puncak Mutiara with my friend. Gila dah 2 tahun tak jumpak!*Suaidah tolak tepi* Sampai-sampai je, terus acri mane diorang duduk, mane, mane?(kl-speak detected) So,disebabkan diorang tk sampai lagi,maka aku pun carilah tempat utk melabuhkan sila setelah menilau-nilau macam orang tak cukup umur. 
Tunggu punya tunggu, insan-insan yang bertuah tiba juga!*yeay* Jumpa-jumpa je, teruslah buka sila dan bercakap terus. Well, ada dua masa kita boleh berhenti cakap; 1.dalam toilet 2.mengisi perut dgn makanan waktu rehat sekolah; biaselah bila dah lama tak jumpaaaa, cakap mmg lah banyak. Kuat pulak tu sampaikan pakcik-pakcik Korporat tengking suruh diam sikit. 
Jadi, sebagai manusia yang prihatin dgn org lain, aku pun mengajak kawan2 aku ke tempat yang jauh sikit. Duduk punya duduk ada kambing lah pulak yang nak berkenalan. Bau dah la wangi. Setelah bertekak apa yg nak dimakan, kiorang pun order. Lepas tu, bau tu semakin kuat rasanya, kami bertega…

Mak with her red-blood cell

Image
Assalamualaikum and hey guysssssssssssss!