Posts

Showing posts from November, 2011

Result 2nd

Image
Haii ! Hoii korang ! Sini laa !
Entry panas macam pisang goreng panas nihh !
Cepat beli ya ibu , pak sekalian ! Rugi ya jika tidak dibelinya :D

Hakhak. Asal eh ? Ni , result PAT (Peperiksaan Akhir Tahun) aku dah dapat tauu ! Har har . Memang tak sia sia aku kahwin dengan hang dulu , Mr. Killer anak Exam ! Ni la hasilnya ! Usaha keras aku selama ni , membuahkan hasil yang macam musim durian sekarang ! *ayoyo , apa ini ? (Y)

Okeng , di hari mulia ini , ku susun seuluh jari , ku ingin sekali kembali , padamua di sisi ... Selamat Hari Raya ... Hari yang muliaa ... Oh gosh ! What I'm type ??? I'm sorry , TYPING ERROR :P Seriously , Tahniah kat aku weyyhh ! Hoho :') Dapat result oke la jugak dari UP2 haritu haa ! Memang aku mengaku sekarang ni , result masa UP2 macam dengann ... huh ! Tuih ! Tuih ! Tuih ! Teruk gilaaa bhaiii ! Menurun secara mendadak ! #` Hek elehh , haritu mak hang tanya awat hang tak jawab kata menurun haa ?! Dah dapat latest result baru nak ngaku ya ? Jagaa kamoo…